Centre de Cercetare ARENSIA Echipele ARENSIA Întrebări Frecvente Vizită Virtuală

O INIŢIATIVĂ FRUMOASĂ COMUNĂ, UN VIS REALIZAT

        Acum cateva zile, Radu, un băiat talentat în varstă de 15 ani, care împreună cu frățiorul său mai mic locuiesc într-o casă de copii de tip familie, și-a primit mult visatul instrument muzical. Mărțișorul a ajuns la el cu cea mai mare surpriză a momentului - un acordeon.  Deja următoarele seri, Radu nu le va mai petrece în sala școlii de muzică, dar acasă, unde va exersa atât cât va avea nevoie și dorinţă.

     Realizarea a fost posibilă cu sprijinul Arensia Exploratory Medicine și FinComBank S.A., Companii membre ale Asociatiei  Businessului European (EBA), susținătoare ale proiectului “Donate to Educate”.

      „Donate to Educate”  este un proiect inițiat de Asociația Businessului European (EBA) și are drept scop să sustină şi să faciliteze procesul de educație a copiilor din familii sărace.

     Prin intermediul acestei acțiuni, care a demarat în vara anului 2018, este oferit suport în educație tinerilor din familii extrem de vulnerabile, precum și părinților, în mare parte mamelor, pentru profesionalizare. În prima fază, EBA împreună cu partenerii săi: Arensia Exploratory Medicine și FinComBank S.A., a sprijinit trei tineri să-și continue studiile, unul dintre ei este Radu, băiatul talentat despre care puteți să aflati mai multă informatie de aici http://ccfmoldova.org/blog-article/donate-to-educate-o-initiativa-frumoasa-dezvoltata-in-colaborare-cu-asociatia-businessului-european-eba?fbclid=IwAR2fFLlDFaqeaybTDNLDZmaBD6-UDFdmU9rMgxQIIQtUSwXY7eZNsgPAhyM

 

Data 07.03.2019

NOUTĂȚI

LINK-URI UTILE

CONTACT