Centre de Cercetare ARENSIA Echipele ARENSIA Întrebări Frecvente Vizită Virtuală

Au primit daruri care le-au încălzit inimile


     Echipa Companiei Arensia,  a adus bucuria Sărbătorilor de Iarnă în familia Elenei Alexandrova-Raievschi din raionul Hâncești, care crește şi educă de una singură 4 copii minori.

     Deghizați în ajutorii lui Moș Crăciun, reprezentanții de la Arensia au venit la ei cu dulciuri, fructe şi jucării. Pe lângă darurile de Crăciun, familia a mai primit şi alte bunuri necesare traiului zilnic, precum: produse alimentare, de igienă, rechizite, haine, încălțăminte şi un televizor mult așteptat de micuți.

     Elena Alexandrova-Raievschi este victimă a violenței în familie. Din cauza soțului violent, femeia împreuna cu cei 4 copii - 2 fetițe şi 2 băieți  cu vârstele de: 3, 4, 7 şi 11 ani, a fost nevoită să stea o perioadă la un Centru Maternal din Hâncești, iar acum o rudă plecată peste hotare i-a lăsat pentru un timp să locuiască în casa ei, din satul Mereșeni, raionul Hâncești, care abia de își mai ține pereții şi podul. Astfel că familia îşi duce cu greu traiul de la o zi la alta.

     În situația în care se află, darurile de la Echipa Companiei Arensia au fost mai mult decât binevenite. Gestul oamenilor cu suflet mare a fost răsplătit din plin prin bucuria ce radia pe chipurile celor mici.

În semn de mulțumire copiii au recitat pentru oaspeți- poezii şi au interpretat piese tradiționalele de Crăciun.

 

Data 31.12.2019

NOUTĂȚI

LINK-URI UTILE

CONTACT