Centre de Cercetare ARENSIA Echipele ARENSIA Întrebări Frecvente Vizită Virtuală

O acțiune de caritate pentru o familie nevoiașă

  

     Compania Arensia a mers cu daruri la familia Chisăliţă din satul Roșietici, raionul Florești. Cuplul care crește 4 copii minori, trăiește într-o sărăcie lucie și se încălzește doar cu  vreascuri adunate  în fâșia forestieră din apropierea localității.  Chiar dacă  cei doi soți luptă din răsputeri cu greutățile vieții, grija pentru asigurarea existenţei este purtată în egală măsură: și de părinți, și de copii. Astfel, diminețile frățiorilor mai mari: Dionis și Vasilică încep devreme. Copiii de 7 și 5 ani merg împreună cu părinții lor după lemne în pădure.  Acasă îi așteaptă un frățior de 3 ani şi o surioară de doar 10 luni, care rămân în grija bunicii, invalidă de gradul I. Mai mult, locuința bătrânească în care se adăpostește familia se află într-o stare deplorabilă.

     Pe motiv că nu avea încălțăminte de iarnă, Dionis, odată cu căderea zăpezii,  nu a mai mers la școală. Copilul își petrecea zilele în singura cameră din locuință, în care se ghemuia toată familia.

     În urma unui reportaj despre această familie, difuzat în ediția de Știri de la Postul Public de TV,  reprezentanții Companiei Arensia au decis sa meargă în vizită la ei. Aceștia le-au adus în dar:  hăinuțe, încălțăminte de iarnă, produse alimentare, dulciuri şi multe alte lucruri utile, fapt care ia bucurat nespus de mult atât pe copii, cât și pe părinții lor. 

Data 30.01.2019

NOUTĂȚI

LINK-URI UTILE

CONTACT